bugGNU Octave - Bugs: bug #54540, polar (and derived) demos fail

 
 

bug #54540: polar (and derived) demos fail

Submitted by:  Juan Pablo Carbajal <juanpi>
Submitted on:  Sun 19 Aug 2018 10:59:42 PM UTC  
 
Category:  Plotting Severity:  3 - Normal
Priority:  5 - Normal Item Group:  Regression
Status:  Works For Me Assigned to:  None
Originator Name:  juanpi Open/Closed:  Open
Release:  dev Operating System:  Any

Add a New Comment(Rich Markup)
   

You are not logged in

Please log in, so followups can be emailed to you.

 

( Jump to the original submission)

Fri 24 Aug 2018 10:40:06 PM UTC, comment #6:

All demos of patch work without errors.

All demos of polar do not produce axes. Screenshot attached.

The problem always occurs in my Desktop with nvidia drivers (Ubuntu 18.04, nvidia-340.106, GeForce GTX 560 Ti).

I do not observe it in my laptop using nouveau.

(file #44858)

Juan Pablo Carbajal <juanpi>
Project Member
Mon 20 Aug 2018 11:29:07 PM UTC, comment #5:

The error message about _go_patch_ is likely to be the problem. Does 'demo patch' work? I would expect that it too fails.

Rik <rik5>
Project Administrator
Mon 20 Aug 2018 06:45:32 PM UTC, comment #4:

Also works for me with a recent dev snapshot (849f1a7e9a30) on Ubuntu 18.04.1 and Windows 10.
Which graphics toolkit are you using? Can you share a screen shot of what you are seeing? Maybe an issue with the graphics drivers?

Markus M├╝tzel <mmuetzel>
Project Member
Mon 20 Aug 2018 04:23:27 AM UTC, comment #3:

It works for me also, using Octave 4.4.1 and Win-10.

Avinoam Kalma <avinoam>
Project Member
Mon 20 Aug 2018 01:50:24 AM UTC, comment #2:

It works for me on Fedora with the latest dev snapshot (98242f7e8a0b) as well.

Dmitri.
--

Dmitri A. Sergatskov <dasergatskov>
Mon 20 Aug 2018 12:56:32 AM UTC, comment #1:

I am on Ubuntu 18.04 and octave 4.4.1
and demo polar works perfectly for me.

Doug Stewart <dastew>
Sun 19 Aug 2018 10:59:42 PM UTC, original submission:

Hi,

Running the dmeos of polar generates an error

the lineas are plotted but the axis are not there. I did not have time to triag the regression. Sorry

Juan Pablo Carbajal <juanpi>
Project Member

 

(Note: upload size limit is set to 16384 kB, after insertion of the required escape characters.)

Attach Files:
   
   
Comment:
   

Attached Files
file #44858:  Selection_041.png added by juanpi (61KiB - image/png)

 

Depends on the following items: None found

Items that depend on this one: None found

 

Carbon-Copy List
  • -email is unavailable- added by rik5 (Posted a comment)
  • -email is unavailable- added by mmuetzel (Posted a comment)
  • -email is unavailable- added by avinoam (Posted a comment)
  • -email is unavailable- added by dasergatskov (Posted a comment)
  • -email is unavailable- added by dastew (Posted a comment)
  • -email is unavailable- added by juanpi (Submitted the item)
  •  

    Do you think this task is very important?
    If so, you can add your encouragement to it.
    This task has 0 encouragements so far.

    Only project members can vote.

     

     

     

    Follow 2 latest changes.

    Date Changed by Updated Field Previous Value => Replaced by
    2018-08-24 juanpi Attached File- => Added Selection_041.png, #44858
    2018-08-20 avinoam StatusNone => Works For Me

    Back to the top


    Powered by Savane 3.3