helpSavannah Administration - Support: sr #107565, backslashes get stripped out of...

 
 

sr #107565: backslashes get stripped out of bug emails

Submitted by:  Earl Hood <ehood>
Submitted on:  Mon 03 Jan 2011 05:33:18 PM UTC  
 
Category:  Savannah trackers - bugs, tasks, etc. Priority:  5 - Normal
Severity:  3 - Normal Status:  Done
Assigned to:  None Operating System:  None
Open/Closed:  Closed

Add a New Comment(Rich Markup)
   

You are not logged in

Please log in, so followups can be emailed to you.

 

Sat 18 Feb 2017 01:45:42 AM UTC, comment #4:

Hello,

This seems fixed.

Test message ( https://savannah.nongnu.org/bugs/index.php?50346#comment3 )
which I received as an email did contain the backslash.

Closing the ticket.
If you notice other issues, please add comments to this item and we'll re-open it.

-assaf

Assaf Gordon <agn>
Site Administrator
Tue 31 May 2016 11:04:26 PM UTC, comment #3:

hi earl and john and anyone else - i think the \'s should come out correctly in email now. not sure if either of you are still using savannah any more, but if so, feel free to test and report back good or bad ... thanks, karl.

Karl Berry <karl>
Site Administrator
Fri 09 Aug 2013 10:11:53 PM UTC, comment #2:

Yes, I am pretty sure \'s are still incorrectly stripped in tracker email.

(Sorry, I don't know where the code is that generates the email. I don't know even which vhost it's on, without researching from first principles. frontend?)

Karl Berry <karl>
Site Administrator
Fri 09 Aug 2013 08:43:24 PM UTC, comment #1:

Is this still an issue?

John Schmidt <johnschmidt4>
Mon 03 Jan 2011 05:33:18 PM UTC, original submission:

If a backslash is used in a comment for a bug item,
the email that is sent out when the update happens has
the backslash removed. For example see the following
comment:

https://savannah.nongnu.org/bugs/?18112#comment5

Relevant snippet from comment:

((?:cid:)?|(?:(?:http://(?:www\.)?)?mail-archive\.com/)?)($mhonarc::AddrExp)

However, the email sent out removed the backslashes.
Relevant snippet from email notification:

((?:cid:)?|(?:(?:http://(?:www.)?)?mail-archive.com/)?)($mhonarc::AddrExp)

All the backslash characters are missing.

For comments that can contain code snippets (or windows
pathnames), this is a problem if one does not know to
go to the web site directly to see the unmodified text.

Seems if the backslashes are getting rendered correctly
on the web site, they should be rendered in any email
that goes out.

Earl Hood <ehood>

 

(Note: upload size limit is set to 16384 kB, after insertion of the required escape characters.)

Attach Files:
   
   
Comment:
   

No files currently attached

 

Depends on the following items: None found

Items that depend on this one: None found

 

Carbon-Copy List
  • -email is unavailable- added by agn (Posted a comment)
  • -email is unavailable- added by karl (Posted a comment)
  • -email is unavailable- added by ehood (Submitted the item)
  •  

    Do you think this task is very important?
    If so, you can add your encouragement to it.
    This task has 0 encouragements so far.

    Only logged-in users can vote.

     

     

     

    Follow 3 latest changes.

    Date Changed by Updated Field Previous Value => Replaced by
    2017-02-18 agn StatusReady For Test => Done
        Open/ClosedOpen => Closed
    2016-05-31 karl StatusNone => Ready For Test

    Back to the top


    Powered by Savane 3.3