mainphpGroupWare - Support: sr #103624, "Database is not...

 
 

You are not allowed to post comments on this tracker with your current authentication level.

sr #103624: "Database is not working" even after database has been set up

Submitter:  Steven Buehler <swbuehler>
Submitted:  Wed 01 Dec 2004 04:49:52 AM UTC
   
 
Category:  None Priority:  5 - Normal
Severity:  3 - Normal Status:  None
Privacy:  Public Assigned to:  None
Open/Closed:  Open Operating System:  None

Wed 30 Nov 2005 10:22:20 AM UTC, comment #1: 

Hi Steven,

Are you sure that you properly setup the php -> mysql system ? (test it with phpmyadmin for example).

Then be sure to get the latest phpgw version, since MySQL 4.1 and php5.0 is not fully supported in .16 version

Regards,

Caeies

Caeies <Caeies>
Group administrator
Wed 01 Dec 2004 04:49:52 AM UTC, original submission:  

I am attempting to install on Windows XP Professional with PHP 5.0 and MySQL 4.1.  IN the configuration it insists that "Database is not working" ... when I click to set up the database, it appears to work fine, but then goes back to the page saying that database isn't working, when it is indeed on the server!

Help?!?

Steven Buehler <swbuehler>

 

(Note: upload size limit is set to 16384 kB, after insertion of the required escape characters.)

No files currently attached

 

Depends on the following items: None found

Items that depend on this one: None found

 

CC list is empty

 

There are 0 votes so far. Votes easily highlight which items people would like to see resolved in priority, independently of the priority of the item set by tracker managers.

 

Follows 1 latest change.

Date Changed by Updated Field Previous Value => Replaced by
2005-11-30 Caeies Severity6 - Security 3 - Normal

Back to the top

Powered by Savane 3.13-04b1.
Corresponding source code