bugXBoard - Bugs: bug #50046, xboard doesn't detect a server...

 
 

bug #50046: xboard doesn't detect a server side disconnection in ics-mode

Submitted by:  None
Submitted on:  Fri 13 Jan 2017 10:16:58 AM UTC  
 
Category:  XBoard (GTK version) Severity:  3 - Normal
Item Group:  Crash Status:  None
Assigned to:  None Open/Closed:  Open
Release:  None

Add a New Comment(Rich Markup)
   

You are not logged in

Please log in, so followups can be emailed to you.

 

Fri 13 Jan 2017 10:21:45 AM UTC, comment #1:

I should have added that this only happens when one uses an -icshelper like timeseal or zseal

Anonymous
Fri 13 Jan 2017 10:16:58 AM UTC, original submission:

Hi,

when using xboard in ics-mode it doesn't detect a server side disconnect. E.g. if you write „logout“ in the ics input box or the
attached terminal the logout out screen from fics is displayed and xboard keeps running with a 100% processor load. Any commands sent to fics by xboard (e.g. by clicking on the board to see the seek graph) result is a crash (broken pipe).

Anonymous

 

(Note: upload size limit is set to 16384 kB, after insertion of the required escape characters.)

Attach Files:
   
   
Comment:
   

No files currently attached

 

Depends on the following items: None found

Items that depend on this one: None found

 

CC list is empty

 

Do you think this task is very important?
If so, you can add your encouragement to it.
This task has 0 encouragements so far.

Only logged-in users can vote.

 

 

 

No changes have been made to this item

Back to the top


Powered by Savane 3.3