bugDenemo - Bugs: bug #47136, Rendering issues with Denemo User...

 
 

bug #47136: Rendering issues with Denemo User Manual (web site)

Submitted by:  None
Submitted on:  Sat 13 Feb 2016 10:43:27 PM UTC  
 
Category: NoneSeverity: 3 - Normal
Item Group: NoneStatus: None
Privacy: PublicAssigned to: √Čloi Rivard <eloi>
Open/Closed: Open

Add a New Comment(Rich Markup)
   

You are not logged in

Please log in, so followups can be emailed to you.

 

Sat 13 Feb 2016 10:43:27 PM UTC, original submission:

When viewing Documentation->Manual from the main Denemo web site, there are a couple of display issues that appear to be the result of the source of the page (i.e. a file in the git repo vs just being served as a regular web page resulting 404s for all images, invalid characters in the ToC, etc.) I only mention this issue because people running across Denemo for the first time are likely to see the online manual initially which doesn't look as polished and easy to read as it actually could.

Anonymous

 

(Note: upload size limit is set to 16384 kB, after insertion of the required escape characters.)

Attach File(s):
   
   
Comment:
   

No files currently attached

 

Depends on the following items: None found

Items that depend on this one: None found

 

Carbon-Copy List
  • -unavailable- added by rshann (Updated the item)
  •  

    Do you think this task is very important?
    If so, you can click here to add your encouragement to it.
    This task has 0 encouragements so far.

    Only logged-in users can vote.

     

    Please enter the title of George Orwell's famous dystopian book (it's a date):

     

     

    Follows 1 latest change.

    Date Changed By Updated Field Previous Value => Replaced By
    Sun 10 Apr 2016 07:50:51 AM UTCrshannAssigned toNone=>eloi

    Back to the top


    Powered by Savane 3.1-cleanup1