bugXBoard - Bugs: bug #40161, Does not store time settings in...


bug #40161: Does not store time settings in configuration file

Submitted by:  None
Submitted on:  Wed 02 Oct 2013 07:42:43 PM UTC  
Category: NoneSeverity: 3 - Normal
Item Group: NoneStatus: Wont Fix
Assigned to: NoneOpen/Closed: Closed
Release: None

Add a New Comment (Rich MarkupRich Markup):

You are not logged in

Please log in, so followups can be emailed to you.


Sat 06 Sep 2014 12:52:34 PM UTC, comment #1:

This is intended behavior: -searchTime (and -searchDepth) are grouped with the 'volatile' options, because their usage in general gives poor results, and is thus discouraged.

H.G. Muller

Wed 02 Oct 2013 07:42:43 PM UTC, original submission:

A bug has been submitted against the XBoard debian package, see:


The original report was:

I always set time management to x seconds per move.
Then I click on save settings.
But after an xboard restart the settings are reset to the defaults.



(Note: upload size limit is set to 16384 kB, after insertion of the required escape characters.)

Attach File(s):

No files currently attached


Depends on the following items: None found

Items that depend on this one: None found


Carbon-Copy List
  • -unavailable- added by apersaud (Updated the item)

    Do you think this task is very important?
    If so, you can click here to add your encouragement to it.
    This task has 0 encouragements so far.

    Only logged-in users can vote.


    Please enter the title of George Orwell's famous dystopian book (it's a date):



    Follow 2 latest changes.

    Date Changed By Updated Field Previous Value => Replaced By
    Sat 13 Sep 2014 05:19:48 PM UTCapersaudStatusNone=>Wont Fix

    Back to the top

    Powered by Savane 3.1-cleanup