bugGNU TeXmacs - Bugs: bug #59733, Wrong background in the plot editor

 
 

You are not allowed to post comments on this tracker with your current authentication level.

bug #59733: Wrong background in the plot editor

Submitted by:  Massimiliano Gubinelli <mgubi>
Submitted on:  Sat 19 Dec 2020 10:58:15 PM UTC  
 
Category:  User Interface Priority:  5 - Normal
Item Group:  None Status:  Confirmed
Privacy:  Public Assigned to:  None
Originator Name:  Open/Closed:  Open
Release:  1.99.17 Release:  None
Fixed Release:  None Fixed Release: 
Keywords: 

Sat 19 Dec 2020 10:58:15 PM UTC, original submission:  

When the main document has a nontrivial background (e.g. beamer with blackboard style), the same background is used  the edit area in the dialog of the plot editor inside a graphics (opened via "!"). This makes the edit area unusable (the text is black on black). Moreover the background pattern is not even correctly rendered.

To reproduce: create a new document with the beamer style. choose the blackboard theme, create a graphics area and then press "!" inside the graphics area to open the plot editor.

Massimiliano Gubinelli <mgubi>
Project Administrator

 

No files currently attached

 

Depends on the following items: None found

Items that depend on this one: None found

 

Carbon-Copy List
  • -email is unavailable- added by mgubi (Submitted the item)
  •  

    Do you think this task is very important?
    If so, you can add your encouragement to it.
    This task has 0 encouragements so far.

    Only logged-in users can vote.

     

     

     

    No changes have been made to this item

    Back to the top


    Powered by Savane 3.5