helpSavannah Administration - Support: sr #102779, Can not reply to posting

 
 

sr #102779: Can not reply to posting

Submitted by:  Brad Barber <bradb2>
Submitted on:  Fri 30 Jan 2004 01:11:34 AM UTC  
 
Category:  None Priority:  5 - Normal
Severity:  1 - Wish Status:  Invalid
Assigned to:  Sylvain Beucler <Beuc> Operating System:  None
Open/Closed:  Closed

Add a New Comment(Rich Markup)
   

You are not logged in

Please log in, so followups can be emailed to you.

 

( Jump to the original submission)

Wed 25 Feb 2004 10:13:21 AM UTC, comment #12:

Not only Opera, it seems. I also got the error when commenting a 'Savannah' support request with Mozilla 0.9.9.

This item is related to Savane and was moved there:
https://gna.org/bugs/index.php?func=detailitem&item_id=280

Sylvain Beucler <Beuc>In charge of this item.
Thu 19 Feb 2004 07:40:26 PM UTC, comment #11:

OK, so it seems the problem is only with Opera and non-priviledged user. I'll ask the staff the check that.

Sylvain Beucler <Beuc>In charge of this item.
Thu 19 Feb 2004 07:39:10 PM UTC, comment #10:

OK, a last test with Opera/logged in.
Btw, no error w/ Firefox.

Sylvain Beucler <Beuc>In charge of this item.
Thu 19 Feb 2004 07:37:19 PM UTC, comment #9:

Bis repetita fecent. Back with Opera/logout'ed

Anonymous
Thu 19 Feb 2004 07:35:43 PM UTC, comment #8:

[I think I clicked twice :/]

Let's try here with Mozilla Firefox

Anonymous
Thu 19 Feb 2004 07:30:28 PM UTC, comment #7:

This time I got the error. Weird.

Anonymous
Thu 19 Feb 2004 07:30:28 PM UTC, comment #6:

This time I got the error. Weird.

Anonymous
Thu 19 Feb 2004 07:29:22 PM UTC, comment #5:

NP.
Let's also try with a non-priviledged account.

Anonymous
Thu 19 Feb 2004 07:28:12 PM UTC, comment #4:

It seems it works, even if there is an error. I am testing this page with Opera 7.23 that I just d/led.

Sylvain Beucler <Beuc>In charge of this item.
Thu 19 Feb 2004 06:38:44 PM UTC, comment #3:

Testing reply. Hopefully it works now. --Brad

Brad Barber <bradb2>
Thu 19 Feb 2004 06:32:55 PM UTC, comment #2:

I never experienced this error. Could you tell me which post you are mentioning, and if there is still a bug?

Sylvain Beucler <Beuc>In charge of this item.
Thu 19 Feb 2004 06:31:10 PM UTC, comment #1:

I never experienced this error. Could you tell me which post you are mentioning, and if there is still a bug?

Sylvain Beucler <Beuc>In charge of this item.
Fri 30 Jan 2004 01:11:34 AM UTC, original submission:

I tried replying to my early posting. The reply failed because it couldn't open the attachment. It had tried to open the "" file. Looks like a bug.

----------
Warning: fopen("", "r") - Success in /frontend/php/include/trackers/general.php on line 1023

Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /frontend/php/include/trackers/general.php:1023) in /frontend/php/include/Layout.class on line 142

Brad Barber <bradb2>

 

(Note: upload size limit is set to 16384 kB, after insertion of the required escape characters.)

Attach Files:
   
   
Comment:
   

No files currently attached

 

Depends on the following items: None found

Items that depend on this one: None found

 

CC list is empty

 

Do you think this task is very important?
If so, you can add your encouragement to it.
This task has 0 encouragements so far.

Only logged-in users can vote.

 

 

 

Follow 3 latest changes.

Date Changed by Updated Field Previous Value => Replaced by
2004-02-25 Beuc Open/ClosedOpen => Closed
2004-02-25 Beuc StatusNone => Invalid
2004-02-19 Beuc Assigned toNone => Beuc

Back to the top


Powered by Savane 3.3