helpXnee - Support: sr #102981, xnee not replaying in another...

 
 

sr #102981: xnee not replaying in another xsession

Submitted by:  Zurd <zurd>
Submitted on:  Wed 07 Apr 2004 06:12:02 AM UTC  
 
Category: NonePriority: 5 - Normal
Severity: 3 - NormalStatus: Need Info
Privacy: PublicAssigned to: Henrik Sandklef <hesa>
Open/Closed: OpenOperating System: None

Add a New Comment (Rich MarkupRich Markup):
   

You are not logged in

Please log in, so followups can be emailed to you.

 

Wed 29 Sep 2004 04:37:36 PM UTC, comment #2:

X Session = my GUI running with applications, you can have more than 1 XServer running at the same time. This is NOT virtual desktop, I am starting 2 XServer, one in console TTY7 and another in console TTY8.

I am not using Xnee records. It is playing of an Xnee script I recorded earlier.

I want to be able to run an Xnee script in TTY8 where an XServer is running (of course) and be able to do other things at the same time in console TTY7 in my other XServer.

It do works when I start playing the script in TTY8 but if I go to TT7, the Xnee script stops. If I go back in TTY8, the Xnee script will continue where I left it.

I really don't think it is a bug, maybe it's a limit of the X Server or a new feature that Xnee could get. But if you really want to take it in the bug-list, that is fine with me, what do you think ?

Thanks!

Anonymous
Tue 28 Sep 2004 05:51:10 PM UTC, comment #1:

First of all, sorry I missed this question :(

"X session", do you mean a couple of programs running on one display (display as in X11 terminology)? I assume that.

Xnee records one display only. So if you switch to another "X session" (than the one you record) nothing will be recorded since you do not do anything in the "old session".

... errrrh. Post on the bug-list anyway????

Henrik Sandklef <hesa>
Project AdministratorIn charge of this item.
Wed 07 Apr 2004 06:12:02 AM UTC, original submission:

I used an X session (0) then I start another one (1) then I start an xnee script in session 1, I go back to session 0 with CTRL-ALT-F7 and the xnee script just stop but can continue if I go back to session 1 with CTRL-ALT-F8.

I don't think it's a bug, so I am posting this in support request, any idea/hint/tricks on how I can make the script continue even if I switch my X session ?

Zurd <zurd>

 

(Note: upload size limit is set to 16384 kB, after insertion of the required escape characters.)

Attach File(s):
   
   
Comment:
   

No files currently attached

 

Depends on the following items: None found

Items that depend on this one: None found

 

CC list is empty

 

Do you think this task is very important?
If so, you can click here to add your encouragement to it.
This task has 0 encouragements so far.

Only logged-in users can vote.

 

Please enter the title of George Orwell's famous dystopian book (it's a date):

 

 

Follow 2 latest changes.

Date Changed By Updated Field Previous Value => Replaced By
Thu 06 Oct 2005 06:21:10 AM UTChesaAssigned toNone=>hesa
Thu 06 Oct 2005 06:21:09 AM UTChesaStatusNone=>Need Info

Back to the top


Powered by Savane 3.1-cleanup