bugGNU Wget - Bugs: bug #60242, Typo in the output when user...

 
 

bug #60242: Typo in the output when user enters "wget" only.

Submitter:  None
Submitted:  Tue 16 Mar 2021 11:11:32 AM UTC
   
 
Category:  Documentation Severity:  3 - Normal
Priority:  5 - Normal Status:  None
Privacy:  Public Assigned to:  None
Originator Name:  Kaan Turkmen Originator Email:  -email is unavailable-
Open/Closed:  Open Release:  1.20
Operating System:  GNU/Linux Reproducibility:  Every Time
Fixed Release:  None Planned Release:  None
Regression:  None Work Required:  None
Patch Included:  Yes
* Mandatory Fields

Add a New Comment Rich Markup
   

Tue 16 Mar 2021 11:11:32 AM UTC, original submission:  

Hello,
When user writes a "wget", following output is being printed.

wget: missing URL
Usage: wget [OPTION]... [URL]...

Try `wget --help' for more options.

Recalling the last line,

Try (`)wget --help(') for more options.

The symbols which I put inside the brackets are two different symbols. One of them is backtick while other one is the single quote. It should be fixed if that is not done with purpose.

Sincerely,
Kaan.

Anonymous

 

(Note: upload size limit is set to 16384 kB, after insertion of the required escape characters.)

Attach Files:
   
   
Comment:
   

Attached Files
file #51074:  wget.png added by None (12KiB - image/png - Sample output can be find in the wget.png)

 

Depends on the following items: None found

Items that depend on this one: None found

 

Carbon-Copy List
  • -email is unavailable- added by None (Submitted the item)
  •  

    Follows 1 latest change.

    Date Changed by Updated Field Previous Value => Replaced by
    2021-03-16 None Attached File- Added wget.png, #51074

    Back to the top

    Powered by Savane 3.13-4b48.
    Corresponding source code