bugXnee - Bugs: bug #35052, Distribute doesn't work with XI

 
 

bug #35052: Distribute doesn't work with XI

Submitted by:  Henrik Sandklef <hesa>
Submitted on:  Tue 13 Dec 2011 12:55:37 PM UTC  
 
Category: libxneeSeverity: 2 - Minor
Item Group: Error reportStatus: In Progress
Privacy: PublicAssigned to: Henrik Sandklef <hesa>
Open/Closed: Open

Add a New Comment (Rich MarkupRich Markup):
   

You are not logged in

Please log in, so followups can be emailed to you.

 

Tue 13 Dec 2011 12:55:37 PM UTC, original submission:

This does not work if the recorded mouse is connected via XI:
./cnee/src/cnee --record --mouse --distribute :20

Using replay, it is possible to do:
./cnee/src/cnee --record --mouse | cnee/src/cnee --replay --display :20 -fcr

Henrik Sandklef <hesa>
Project AdministratorIn charge of this item.

 

(Note: upload size limit is set to 16384 kB, after insertion of the required escape characters.)

Attach File(s):
   
   
Comment:
   

No files currently attached

 

Depends on the following items: None found

Items that depend on this one: None found

 

Carbon-Copy List
  • -unavailable- added by hesa (Submitted the item)
  •  

    Do you think this task is very important?
    If so, you can click here to add your encouragement to it.
    This task has 0 encouragements so far.

    Only logged-in users can vote.

     

    Please enter the title of George Orwell's famous dystopian book (it's a date):

     

     

    No Changes Have Been Made to This Item

    Back to the top


    Powered by Savane 3.1-cleanup