bugXnee - Bugs: bug #10578, Xnee can record on any Display...

 
 

bug #10578: Xnee can record on any Display (e.g. :0.1) but not replay on any Display (e.g. :0.1)

Submitted by:  None
Submitted on:  Tue 05 Oct 2004 04:44:17 AM UTC  
 
Category:  Xnee Severity:  3 - Normal
Item Group:  Error report Status:  Fixed
Privacy:  Public Assigned to:  Henrik Sandklef <hesa>
Open/Closed:  Closed

Add a New Comment(Rich Markup)
   

You are not logged in

Please log in, so followups can be emailed to you.

 

Tue 02 Nov 2004 07:18:33 PM UTC, comment #4:

More problem reported. When I record/replay or script a session to multiple screens (using Xnest) I get different results using different WMs ( tested icewm and twm).

I think that this has to do with the WM and how it focuses the windows. I will try to rewrite libxnee to record and replay relative mouse motions as much as possible.....

Henrik Sandklef <hesa>
Project AdministratorIn charge of this item.
Sun 17 Oct 2004 06:40:36 PM UTC, comment #3:

Tries this release.... not regression tested. It is an unstable unoffical release:
http://www.sandklef.com/xnee/Xnee-1.08.94/Xnee-1.08.94o.tar.gz

Henrik Sandklef <hesa>
Project AdministratorIn charge of this item.
Sun 17 Oct 2004 06:29:44 AM UTC, comment #2:

Fixed in xnee_record.c and xnee_replay.c

Tested using:
Xnest -scrns 2 :1 -audit 0 -auth /var/lib/gdm/:0.Xauth

COming in the next release.

Henrik Sandklef <hesa>
Project AdministratorIn charge of this item.
Thu 07 Oct 2004 09:22:37 AM UTC, comment #1:

It is Xnee that always replays to 0, sonce Xnee records hard coded as if from screen 0 :(

I shall find a way to find out how to get the screen nr from the xEvent structure (as found in Xproto.h).

Can you send over the recorded log file and the command line you started xnee with.

Henrik Sandklef <hesa>
Project AdministratorIn charge of this item.
Tue 05 Oct 2004 04:44:17 AM UTC, original submission:

I try to record an event on display :0.1
Xnee create a record-file with correct X11-datas.
That means, i can record with xnee on any displays on our 6 display system.

The command string was "xnee --record --mouse --keyboard --display :0.1 --out test.xnr"

After recording i started replaying with the command "xnee --replay -f test.xnr --display :0.1"

The problem is, that xnee replays the events on display :0.0 instead correctly on display :0.1.
That means, i cannot replay any recorded events to any other display than :0.0.

The same result i got with gnee from test-version "1.08.93", but there is another problem in this test-version:
Remote-Replaying of xevents didn't work with this gnee-version.

PS:
Could it be, that the Screennumber for Replaying with the XTEST-Extension is always set to Zero ("0") (The Screennumber has to be given for the "XTestFakeMotionEvent"-Funktion in the XTEST-Extension -> Mousemove to Display xx, X-Position, Y-Position, Screennumber, Delaytime)

Anonymous

 

(Note: upload size limit is set to 16384 kB, after insertion of the required escape characters.)

Attach Files:
   
   
Comment:
   

No files currently attached

 

Depends on the following items: None found

Items that depend on this one: None found

 

CC list is empty

 

Do you think this task is very important?
If so, you can add your encouragement to it.
This task has 0 encouragements so far.

Only logged-in users can vote.

 

 

 

Follow 3 latest changes.

Date Changed by Updated Field Previous Value => Replaced by
2005-03-23 hesa Open/ClosedOpen => Closed
2004-10-17 hesa StatusNone => Fixed
    Assigned toNone => hesa

Back to the top


Powered by Savane 3.3