bugGNU arch -- a revision control system - Bugs: bug #7045, confusion in library-add

 
 

bug #7045: confusion in library-add

Submitter:  Samuel Tardieu <tardieu>
Submitted:  Thu 01 Jan 2004 07:14:51 PM UTC
   
 
Category:  tla Severity:  3 - Normal
Item Group:  None Status:  None
Privacy:  Public Open/Closed:  Open
Release:  lord@emf.net--2004/tla--devo--1.2--patch-50
Fixed Release: 
Merge Request?:  None
Your Archive Name: 
Your Archive Location: 
Assigned to:  None
* Mandatory Fields

Add a New Comment Rich Markup
   

Thu 01 Jan 2004 07:14:51 PM UTC, original submission:  

After removing my revision library (I just signed my whole archives
and wanting to start clean even if it was not needed), I noticed
something strange.

When doing "tla library-add sam@rfc1149.net--public/tla--sam--1.2" in
a sparse (and greedy FYI) library, I got:

  • no ancestor in library for revision lord@emf.net--2003b/tla--sam--1.2--patch-4 in the same archive


Note that there isn't any "lord@emf.net--2003b/tla--sam--1.2--patch-4"
in the archive history. It looks like tla got confused and mixed the
archive and version parts somewhere.

As the archive is public, you should be able to reproduce it.

Samuel Tardieu <tardieu>

 

(Note: upload size limit is set to 16384 kB, after insertion of the required escape characters.)

Attach Files:
   
   
Comment:
   

No files currently attached

 

Depends on the following items: None found

Items that depend on this one: None found

 

CC list is empty

 

There are 0 votes so far. Votes easily highlight which items people would like to see resolved in priority, independently of the priority of the item set by tracker managers.

Only logged-in users can vote.

 

No changes have been made to this item

Back to the top

Powered by Savane 3.13-7c56.
Corresponding source code