bugLibreJS - Bugs: bug #58741, LibreJS not working properly on...

 
 

bug #58741: LibreJS not working properly on FSF member forum

Submitted by:  Andrew Engelbrecht <sudoman>
Submitted on:  Thu 09 Jul 2020 03:57:54 PM UTC  
 
Category:  None Severity:  3 - Normal
Item Group:  None Status:  None
Privacy:  Public Assigned to:  None
Open/Closed:  Open

Add a New Comment (Rich Markup)
   

You are not logged in

Please log in, so followups can be emailed to you.

 

Thu 09 Jul 2020 03:57:54 PM UTC, original submission:  

After a software upgrade of the FSF member forum, LibreJS either finds no JS on that site, or it marks them as Unknown, and yet the page loads, even after reloading the page and my browser.

If one views the page in a private window, it blocks about 10 JS files. Some files are accepted, so it looks like LibreJS is working properly there.

The forum is a bit weird in that the footer contains a link to the weblabels page, but that isn't loaded until the JS inserts it, so I created a patch for visually hidden block of code that references the weblabels page for the site.

Andrew Engelbrecht <sudoman>

 

(Note: upload size limit is set to 16384 kB, after insertion of the required escape characters.)

Attach Files:
   
   
Comment:
   

No files currently attached

 

Depends on the following items: None found

Items that depend on this one: None found

 

Carbon-Copy List
  • -email is unavailable- added by sudoman (Submitted the item)
  •  

    Do you think this task is very important?
    If so, you can add your encouragement to it.
    This task has 0 encouragements so far.

    Only logged-in users can vote.

     

     

     

    No changes have been made to this item

    Back to the top


    Powered by Savane 3.6