helpGnash - The GNU Flash player - Support: sr #107614, imx51 problem

 
 

sr #107614: imx51 problem

Submitted by:  marco gaibazzi <gaibo>
Submitted on:  Thu 03 Mar 2011 02:39:41 PM UTC  
 
Category: NonePriority: 5 - Normal
Severity: 3 - NormalStatus: In Progress
Privacy: PublicAssigned to: Rob Savoye <rsavoye>
Open/Closed: OpenOperating System: GNU/Linux

Add a New Comment (Rich MarkupRich Markup):
   

You are not logged in

Please log in, so followups can be emailed to you.

 

(Jump to the original submission Jump to the original submission)

Thu 10 Mar 2011 04:23:57 PM UTC, comment #13:

mmm ... I hope you find any solution ...because I don't know how to go on ...and I don't want to move to L2.6.35_10.11.01_ER because I already did a lot of patches to correct bugs on freescale gsteamer plugins.
Or ..have you got any suggestion for me?

marco gaibazzi <gaibo>
Wed 09 Mar 2011 03:44:41 PM UTC, comment #12:

I tried your test on my Babbage board, and it works, sort of. There appears to be a scaling problem I need to track down, as I only see part of the animation. It works fine on my desktop with a different renderer. But at least it doesn't crash at all.

I'm currently using Ltib L2.6.35_10.11.01_ER, with gcc-4.4.4. I actually had multiple problems when using L2.6.31_10.07.11_ER, plus it had an older compiler version as well.

Rob Savoye <rsavoye>
Project AdministratorIn charge of this item.
Wed 09 Mar 2011 07:37:59 AM UTC, comment #11:

I'am using gnash snapshot from gnashdev.org wiki taken at this link:
http://www.gnashdev.org/tools/ltib/gnash-20110227.tar.bz2
...so the release in date 27-02-2011

and I am using LTIB package L2.6.31_10.07.11_ER

I attach the SWF file that causes the problem!

(file #22864)

marco gaibazzi <gaibo>
Tue 08 Mar 2011 02:31:14 AM UTC, comment #10:

I'd need to try the swf files myself, I haven't seen any segfaults on OpenVG functions at all. Are you using Gnash from the git 'openvg' branch or one of my snapshots off the gnashdev.org wiki ?

Rob Savoye <rsavoye>
Project AdministratorIn charge of this item.
Mon 07 Mar 2011 10:14:02 AM UTC, comment #9:

I have found a problem playing some swf files.... I get a sigsegv violation in calling vgRenderMask ...always the same call for different swf files!
It is something that you already know?
Have you got a bug fix for it or it is a problem in openvg lib?

Program received signal SIGSEGV, Segmentation fault.
---Type <return> to continue, or q <return> to quit---
[Switching to Thread 743116848 (LWP 2278)]
0x2c3ce06c in drawMask () from /usr/lib/libOpenVG.so
(gdb) bt
#0 0x2c3ce06c in drawMask () from /usr/lib/libOpenVG.so
#1 0x2c3f9a3c in vgRenderToMask () from /usr/lib/libOpenVG.so
#2 0x2afa5070 in gnash::renderer::openvg::Renderer_ovg::draw_submask ()
from /usr/lib/gnash/libgnashrender-0.8.9dev.so
#3 0x2afa6420 in gnash::renderer::openvg::Renderer_ovg::add_paths ()
from /usr/lib/gnash/libgnashrender-0.8.9dev.so
#4 0x2afa92cc in std::for_each<__gnu_cxx::__normal_iterator<std::vector<gnash::
Path, std::allocator<gnash::Path> >*, std::vector<std::vector<gnash::Path, std::
allocator<gnash::Path> >, std::allocator<std::vector<gnash::Path, std::allocator
<gnash::Path> > > > >, boost::_bi::bind_t<void, boost::_mfi::mf1<void, gnash::re
nderer::openvg::Renderer_ovg, std::vector<gnash::Path, std::allocator<gnash::Pat
h> > const&>, boost::_bi::list2<boost::_bi::value<gnash::renderer::openvg::Rende
rer_ovg*>, boost::arg<1> > > > ()
from /usr/lib/gnash/libgnashrender-0.8.9dev.so
#5 0x2afa678c in gnash::renderer::openvg::Renderer_ovg::apply_mask ()
from /usr/lib/gnash/libgnashrender-0.8.9dev.so
#6 0x2afa6c18 in gnash::renderer::openvg::Renderer_ovg::end_submit_mask ()
from /usr/lib/gnash/libgnashrender-0.8.9dev.so

marco gaibazzi <gaibo>
Fri 04 Mar 2011 05:53:40 PM UTC, comment #8:

A patch for fullscreen mode would be appreciated. :-) I decided initially to keep it at the original size, as the aspect ratio is different between the Babbage LCD and a desktop. Full screen could distort the animation.

You shouldn't have to set DISPLAY for X11. Gnash runs with or without X11, make sure you have the correct GPU drivers. Also when running Gnash, try specifying the rendeder, ie... --renderer=openvg. The newer snapshot set this by default, the older ones don't.

Rob Savoye <rsavoye>
Project AdministratorIn charge of this item.
Fri 04 Mar 2011 05:14:59 PM UTC, comment #7:

It works !!!! ..at the end!
But what about scaling?
I seems that swf files are not scaled fullscreen...but remain with the original size!

marco gaibazzi <gaibo>
Thu 03 Mar 2011 07:11:32 PM UTC, comment #6:

I'am using a freescale babbage!
I understand that with X11 I could have problems ...but I can Use gnash without X ....
But it seems it doesn't work anyway!
So ...which is the correct way?
if i understand well ..just expoerting DISPLAY=:0.0 is sayingo to gnash to use X11? I should avoid it?

And which sw packages I am missing???

marco gaibazzi <gaibo>
Thu 03 Mar 2011 06:27:48 PM UTC, comment #5:

I've only tried the imx51 framebuffer with OpenVG on a Freescale Babbage. Under X11 I have tried OpenVG as well, but only with the libMesa implementation, not ltib builds. As the libMesa only implements OpenVG 1.0 (the imx51 uses OpenVG 1.1), there may be subtle differences in setting up the X window. Note that the OpenVG work is still under progress, patches appreciated. Using Git, the same sources that are on the ltib wiki page are contained in the "openvg" branch.

Rob Savoye <rsavoye>
Project AdministratorIn charge of this item.
Thu 03 Mar 2011 06:21:28 PM UTC, comment #4:

If I don't export DISPLAY env variable ... I get

What I miss? sw packages or kernel drivers?

root@freescale ~$
root@freescale ~$ gnash ./clock.swf
2071:1] 18:13:03 DEBUG: virtual bool gnash::renderer::EGLDevice::initDevice(intr
2071:1] 18:13:03 ERROR: eglInitialize() failed (error EGL_SUCCESS)
2071:1] 18:13:03 DEBUG: virtual bool gnash::renderer::EGLDevice::initDevice(intg
2071:1] 18:13:03 ERROR: Couldn't initialize EGL device!
2071:1] 18:13:03 DEBUG: gnash::renderer::EGLDevice::EGLDevice(int, char**) retug
2071:1] 18:13:03 DEBUG: virtual bool gnash::renderer::EGLDevice::bindClient(gnar
2071:1] 18:13:03 DEBUG: Initializing EGL for OpenVG
2071:1] 18:13:03 DEBUG: virtual bool gnash::renderer::EGLDevice::bindClient(gnag
2071:1] 18:13:03 DEBUG: virtual bool gnash::renderer::rawfb::RawFBDevice::initDr
2071:1] 18:13:03 DEBUG: Opened framebuffer device: /dev/fb0
2071:1] 18:13:03 DEBUG: Framebuffer device uses 33554432 bytes of memory.
2071:1] 18:13:03 DEBUG: Video mode: 1280x720 with 32 bits per pixel.
2071:1] 18:13:03 DEBUG: virtual bool gnash::renderer::rawfb::RawFBDevice::initDg
2071:1] 18:13:03 DEBUG: virtual bool gnash::renderer::EGLDevice::attachWindow(lr
2071:1] 18:13:03 DEBUG: Initializing EGL Surface
2071:1] 18:13:03 ERROR: eglCreateWindowSurface failed (error EGL_SUCCESS)
2071:1] 18:13:03 ERROR: eglCreateContext failed (error EGL_NOT_INITIALIZED)
fb-gnash: /u/build/nightly_build/build/ltib/rpm/BUILD/amd-gpu-src-10.07.11/driv.
Aborted
root@freescale ~$ modprobe gpu
root@freescale ~$ gnash ./clock.swf
2078:1] 18:13:13 DEBUG: virtual bool gnash::renderer::EGLDevice::initDevice(intr
2078:1] 18:13:13 ERROR: eglInitialize() failed (error EGL_NOT_INITIALIZED)
2078:1] 18:13:13 DEBUG: virtual bool gnash::renderer::EGLDevice::initDevice(intg
2078:1] 18:13:13 ERROR: Couldn't initialize EGL device!
2078:1] 18:13:13 DEBUG: gnash::renderer::EGLDevice::EGLDevice(int, char**) retug
2078:1] 18:13:13 DEBUG: virtual bool gnash::renderer::EGLDevice::bindClient(gnar
2078:1] 18:13:13 DEBUG: Initializing EGL for OpenVG
2078:1] 18:13:13 DEBUG: virtual bool gnash::renderer::EGLDevice::bindClient(gnag
2078:1] 18:13:13 DEBUG: virtual bool gnash::renderer::rawfb::RawFBDevice::initDr
2078:1] 18:13:13 DEBUG: Opened framebuffer device: /dev/fb0
2078:1] 18:13:13 DEBUG: Framebuffer device uses 33554432 bytes of memory.
2078:1] 18:13:13 DEBUG: Video mode: 1280x720 with 32 bits per pixel.
2078:1] 18:13:13 DEBUG: virtual bool gnash::renderer::rawfb::RawFBDevice::initDg
2078:1] 18:13:13 DEBUG: virtual bool gnash::renderer::EGLDevice::attachWindow(lr
2078:1] 18:13:13 DEBUG: Initializing EGL Surface
2078:1] 18:13:13 ERROR: eglCreateWindowSurface failed (error EGL_SUCCESS)
2078:1] 18:13:13 ERROR: eglCreateContext failed (error EGL_NOT_INITIALIZED)
2078:1] 18:13:13 DEBUG: virtual bool gnash::renderer::EGLDevice::attachWindow(lg
2078:1] 18:13:13 DEBUG: Width:1, Height:1
2078:1] 18:13:13 DEBUG: Original TTY NO = 1
2078:1] 18:13:13 DEBUG: VT 1 ready
2078:1] 18:13:13 DEBUG: static std::vector<boost::shared_ptr<gnash::InputDevicer
2078:1] 18:13:13 DEBUG: The device on /dev/input/event0 says its name is mxckpd
2078:1] 18:13:13 DEBUG: vendor 0000 product 0000 version 0000
2078:1] 18:13:13 DEBUG: The device on /dev/input/event0 says its name is mxckpd
2078:1] 18:13:13 DEBUG: vendor 0000 product 0000 version 0000
2078:1] 18:13:13 DEBUG: Babbage Power Button found!
2078:1] 18:13:13 DEBUG: Event enabled for /dev/input/event0 on fd #6
2078:1] 18:13:13 DEBUG: The device on /dev/input/event1 says its name is Logitee
2078:1] 18:13:13 DEBUG: vendor 046d product c03e version 0110
2078:1] 18:13:13 DEBUG: The device on /dev/input/event1 says its name is Logitee
2078:1] 18:13:13 DEBUG: vendor 046d product c03e version 0110
2078:1] 18:13:13 DEBUG: is on a Universal Serial Bus
2078:1] 18:13:13 DEBUG: Event enabled for /dev/input/event1 on fd #7
2078:1] 18:13:13 DEBUG: The device on /dev/input/event2 says its name is mxc_ts
2078:1] 18:13:13 DEBUG: vendor 0000 product 0000 version 0000
2078:1] 18:13:13 DEBUG: The device on /dev/input/event2 says its name is mxc_ts
2078:1] 18:13:13 DEBUG: vendor 0000 product 0000 version 0000
2078:1] 18:13:13 DEBUG: Babbage Touchscreen found!
2078:1] 18:13:13 DEBUG: Event enabled for /dev/input/event2 on fd #8
2078:1] 18:13:13 DEBUG: static std::vector<boost::shared_ptr<gnash::InputDeviceg
2078:1] 18:13:13 DEBUG: Found a Mouse device for mouse input using /dev/input/me
2078:1] 18:13:14 DEBUG: Mouse enabled for /dev/input/mice on fd #9
2078:1] 18:13:14 DEBUG: Found a TOUCHSCREEN device for touchscreen input using 0
2078:1] 18:13:14 DEBUG: Using TSLIB on /dev/input/ts0
2078:1] 18:13:14 DEBUG: Found 5 input event devices.
2078:1] 18:13:14 DEBUG: WARNING: Babbage Tablet support disabled as it conflictb
2078:1] 18:13:14 DEBUG: WARNING: Mouse support disabled as it conflicts with th.
2078:1] 18:13:14 DEBUG: Enabling Touchscreen support.
2078:1] 18:13:14 DEBUG: void gnash::renderer::openvg::Renderer_ovg::init(float,r
2078:1] 18:13:14 DEBUG: VG Vendor is ATI Technologies (Finland) Oy, VG Version 2
2078:1] 18:13:14 DEBUG: VG Extensions are:
2078:1] 18:13:14 ERROR: unsupported VG_MATRIX_MODE!
2078:1] 18:13:14 DEBUG: VG_MATRIX_MODE is
2078:1] 18:13:14 ERROR: unsupported VG_FILL_RULE!
2078:1] 18:13:14 DEBUG: VG_FILL_RULE is
2078:1] 18:13:14 ERROR: unsupported VG_IMAGE_QUALITY!
2078:1] 18:13:14 DEBUG: VG_IMAGE_QUALITY is
2078:1] 18:13:14 ERROR: unsupported VG_RENDERING_QUALITY!
2078:1] 18:13:14 DEBUG: VG_RENDERING_QUALITY is
2078:1] 18:13:14 ERROR: unsupported VG_BLEND_MODE!
2078:1] 18:13:14 DEBUG: VG_BLEND_MODE is
2078:1] 18:13:14 ERROR: unsupported VG_IMAGE_MODE!
2078:1] 18:13:14 DEBUG: VG_IMAGE_MODE is
2078:1] 18:13:14 DEBUG: VG_STROKE_LINE_WIDTH is 0
2078:1] 18:13:14 ERROR: unsupported VG_STROKE_CAP_STYLE!
2078:1] 18:13:14 DEBUG: VG_STROKE_CAP_STYLE is
2078:1] 18:13:14 ERROR: unsupported VG_STROKE_JOIN_STYLE!
2078:1] 18:13:14 DEBUG: VG_STROKE_JOIN_STYLE is
2078:1] 18:13:14 DEBUG: VG_STROKE_MITER_LIMIT is 0
2078:1] 18:13:14 DEBUG: VG_MASKING is 0
2078:1] 18:13:14 DEBUG: VG_SCISSORING is 0
2078:1] 18:13:14 ERROR: unsupported VG_PIXEL_LAYOUT!
2078:1] 18:13:14 DEBUG: VG_PIXEL_LAYOUT is
2078:1] 18:13:14 DEBUG: VG_STROKE_DASH_PHASE_RESET is false
2078:1] 18:13:14 DEBUG: VG_FILTER_FORMAT_LINEAR is false
2078:1] 18:13:14 DEBUG: VG_FILTER_FORMAT_PREMULTIPLIED is false
2078:1] 18:13:14 DEBUG: VG_FILTER_CHANNEL_MASK is
2078:1] 18:13:14 DEBUG: VG_MAX_IMAGE_WIDTH is 0
2078:1] 18:13:14 DEBUG: VG_MAX_IMAGE_HEIGHT is 0
2078:1] 18:13:14 DEBUG: VG_MAX_IMAGE_PIXELS is 0
2078:1] 18:13:14 DEBUG: VG_MAX_IMAGE_BYTES is 0
2078:1] 18:13:14 DEBUG: void gnash::renderer::openvg::Renderer_ovg::init(float,g
2078:1] 18:13:14 DEBUG: /root/ appended to local sandboxes
2078:1] 18:13:14 DEBUG: /root/clock.swf appended to local sandboxes
2078:1] 18:13:14 SECURITY: Checking security of URL 'file:///root/clock.swf'
2078:1] 18:13:14 SECURITY: Load of file /root/clock.swf granted (under local sa)
2078:1] 18:13:14 DEBUG: Movie file:///root/clock.swf (SWF8) added to library
2078:1] 18:13:14 DEBUG: virtual bool gnash::gui::FBGui::createWindow(const charr
2078:1] 18:13:14 DEBUG: virtual bool gnash::gui::FBGui::createWindow(const charg
2078:1] 18:13:14 DEBUG: Plugins path: /usr/lib/gnash/plugins
2078:1] 18:13:14 DEBUG: Invalid SOL safe dir /root/.gnash/SharedObjects: No suc.
2078:1] 18:13:14 SECURITY: Extensions disabled
2078:1] 18:13:14 DEBUG: Player Host FD #-1, Player Control FD #-1
2078:2] 18:13:14 UNIMPLEMENTED: FileAttributes tag in the SWF requests that netd
2078:2] 18:13:14 DEBUG: This SWF uses AVM1
2078:2] 18:13:14 UNIMPLEMENTED: DEFINESHAPE4 edge boundaries and scales
2078:1] 18:13:14 DEBUG: void gnash::Gui::resize_view(int, int) enter
fb-gnash: gui.cpp:417: void gnash::Gui::resize_view(int, int): Assertion `width.
Aborted

marco gaibazzi <gaibo>
Thu 03 Mar 2011 05:54:28 PM UTC, comment #3:

There are two sets of GPU drivers, one for use under only the framebuffer, and the other for use under X11. I've been only using the framebuffer version, but make sure you loaded the right package.

Rob Savoye <rsavoye>
Project AdministratorIn charge of this item.
Thu 03 Mar 2011 05:51:18 PM UTC, comment #2:

you are right!!! I missed to install gpu module (modprobe gpu) even if the libraries were compiled!
But now I have got problem with X!!!!
It seems something is missing in X server
in fact when I exec gnash what I get is ....

root@freescale ~$ gnash ./clock.swf

2130:1] 01:30:22 DEBUG: virtual bool gnash::renderer::EGLDevice::initDevice(int,
char**) enter
2130:1] 01:30:22 DEBUG: EGL_CLIENT_APIS = OpenGL_ES OpenVG
2130:1] 01:30:22 DEBUG: EGL_EXTENSIONS = eglCreatePbufferFromClientBuffer EGL_KH
R_image EGL_AMD_create_image
2130:1] 01:30:22 DEBUG: EGL_VERSION = 1.4 Internal version 1.4.1, EGL_VENDOR = A
dvanced Micro Devices, Inc
2130:1] 01:30:22 DEBUG: Max number of EGL Configs is 27
2130:1] 01:30:22 DEBUG: Using the 32bpp, low quality configuration
2130:1] 01:30:22 ERROR: EGL configuration doesn't match!
2130:1] 01:30:22 DEBUG: virtual bool gnash::renderer::EGLDevice::initDevice(int,
char**) returning
2130:1] 01:30:22 DEBUG: gnash::renderer::EGLDevice::EGLDevice(int, char**) retur
ning
2130:1] 01:30:22 DEBUG: virtual bool gnash::renderer::EGLDevice::bindClient(gnas
h::renderer::GnashDevice::rtype_t) enter
2130:1] 01:30:22 DEBUG: Initializing EGL for OpenVG
2130:1] 01:30:22 DEBUG: virtual bool gnash::renderer::EGLDevice::bindClient(gnas
h::renderer::GnashDevice::rtype_t) returning
2130:1] 01:30:22 DEBUG: virtual bool gnash::renderer::rawfb::RawFBDevice::initDe
vice(int, char**) enter
2130:1] 01:30:22 DEBUG: Opened framebuffer device: /dev/fb0
2130:1] 01:30:22 DEBUG: Framebuffer device uses 33554432 bytes of memory.
2130:1] 01:30:22 DEBUG: Video mode: 1280x720 with 32 bits per pixel.
2130:1] 01:30:22 DEBUG: virtual bool gnash::renderer::rawfb::RawFBDevice::initDe
vice(int, char**) returning
2130:1] 01:30:22 DEBUG: virtual bool gnash::renderer::EGLDevice::attachWindow(lo
ng int) enter
2130:1] 01:30:22 DEBUG: Initializing EGL Surface
X Error of failed request: BadWindow (invalid Window parameter)
Major opcode of failed request: 3 (X_GetWindowAttributes)
Resource id in failed request: 0x6
Serial number of failed request: 7
Current serial number in output stream: 8

marco gaibazzi <gaibo>
Thu 03 Mar 2011 02:52:51 PM UTC, comment #1:

You need to install the amd_gpu files, which is one of the config options when selecting packages. Without the GPU drives being installed, EGL won't work. You can use the test_egl test case in libdevice/egl to test without using all of Gnash.

Please note the OpenVG support is a work in progress. It does animations fine, continuing debug work on hardware gradients and hardware bitmap handling is still required till Gnash will be fully functional.

Rob Savoye <rsavoye>
Project AdministratorIn charge of this item.
Thu 03 Mar 2011 02:39:41 PM UTC, original submission:

I compiled gnash for arm imx51 board using the ltib sdk L2.6.31 following the istructions in http://wiki.gnashdev.org/Building_for_ltib.

But when I execute gnash on the board it down't work.
I get the following error messages:

root@freescale ~$ fb-gnash --verbose ./clock.swf
3146:1] 14:22:46 ERROR: Sound requested but no sound support compiled in
3146:1] 14:22:46 DEBUG: gnash::renderer::rawfb::RawFBDevice::RawFBDevice() retur
ning
3146:1] 14:22:46 DEBUG: gnash::renderer::EGLDevice::EGLDevice(int, char**) enter
3146:1] 14:22:46 DEBUG: virtual bool gnash::renderer::EGLDevice::initDevice(int,
char**) enter
3146:1] 14:22:46 ERROR: eglInitialize() failed (error EGL_SUCCESS)
3146:1] 14:22:46 DEBUG: virtual bool gnash::renderer::EGLDevice::initDevice(int,
char**) returning
3146:1] 14:22:46 ERROR: Couldn't initialize EGL device!
3146:1] 14:22:46 DEBUG: gnash::renderer::EGLDevice::EGLDevice(int, char**) retur
ning
3146:1] 14:22:46 DEBUG: virtual bool gnash::renderer::EGLDevice::bindClient(gnas
h::renderer::GnashDevice::rtype_t) enter
3146:1] 14:22:46 DEBUG: Initializing EGL for OpenVG
3146:1] 14:22:46 DEBUG: virtual bool gnash::renderer::EGLDevice::bindClient(gnas
h::renderer::GnashDevice::rtype_t) returning
3146:1] 14:22:46 DEBUG: virtual bool gnash::renderer::rawfb::RawFBDevice::initDe
vice(int, char**) enter
3146:1] 14:22:46 DEBUG: Opened framebuffer device: /dev/fb0
3146:1] 14:22:46 DEBUG: Framebuffer device uses 33554432 bytes of memory.
3146:1] 14:22:46 DEBUG: Video mode: 1280x720 with 32 bits per pixel.
3146:1] 14:22:46 DEBUG: virtual bool gnash::renderer::rawfb::RawFBDevice::initDe
vice(int, char**) returning
3146:1] 14:22:46 DEBUG: virtual bool gnash::renderer::EGLDevice::attachWindow(lo
ng int) enter
3146:1] 14:22:46 DEBUG: Initializing EGL Surface
3146:1] 14:22:46 ERROR: eglCreateWindowSurface failed (error EGL_SUCCESS)
3146:1] 14:22:46 ERROR: eglCreateContext failed (error EGL_NOT_INITIALIZED)
fb-gnash: /u/build/nightly_build/build/ltib/rpm/BUILD/amd-gpu-src-10.11.01/drive
r/build/linux/mx51/../../../os/user/src/linux/os_lib.c:1129: os_tls_write: Asser
tion `0' failed.
Aborted

Can you help me?
Marco

marco gaibazzi <gaibo>

 

(Note: upload size limit is set to 16384 kB, after insertion of the required escape characters.)

Attach File(s):
   
   
Comment:
   

Attached Files
file #22864:  Calendar_Clock.swf added by gaibo (13kB - application/x-shockwave-flash)

 

Depends on the following items: None found

Items that depend on this one: None found

 

Carbon-Copy List
  • -unavailable- added by rsavoye (Updated the item)
  • -unavailable- added by gaibo (Submitted the item)
  •  

    Do you think this task is very important?
    If so, you can click here to add your encouragement to it.
    This task has 0 encouragements so far.

    Only logged-in users can vote.

     

    Please enter the title of George Orwell's famous dystopian book (it's a date):

     

     

    Follow 3 latest changes.

    Date Changed By Updated Field Previous Value => Replaced By
    Wed 09 Mar 2011 03:44:41 PM UTCrsavoyeStatusNone=>In Progress
    Wed 09 Mar 2011 07:37:59 AM UTCgaiboAttached File-=>Added Calendar_Clock.swf, #22864
    Thu 03 Mar 2011 02:52:51 PM UTCrsavoyeAssigned toNone=>rsavoye

    Back to the top


    Powered by Savane 3.1-cleanup