helpGNU tar - Support: sr #109255, Bug? Inconsistent behavior with...

 
 

sr #109255: Bug? Inconsistent behavior with tar --no-recursion

Submitted by:  Lou Bergandi <bergandi>
Submitted on:  Fri 10 Feb 2017 04:41:34 PM UTC  
 
Category:  None Priority:  5 - Normal
Severity:  3 - Normal Status:  None
Privacy:  Public Assigned to:  None
Open/Closed:  Open Operating System:  GNU/Linux

Add a New Comment(Rich Markup)
   

You are not logged in

Please log in, so followups can be emailed to you.

 

Fri 10 Feb 2017 04:41:34 PM UTC, original submission:

A really basic example of the issue. Create a subdirectory along with at least one file. In this example subdirectory ./a/ along with a file t.t. Create the archive using:

tar --no-recursion -uvf test.tar ./a/

Note the archive contains only the direcotry ./a/ (expected behavior).

Execute the same command again. Now the archive contains not only the sub-directory ./a/ but also ./a/t.t.

This worked correctly in 1.22 but broke in 1.24 and later.

Lou Bergandi <bergandi>

 

(Note: upload size limit is set to 16384 kB, after insertion of the required escape characters.)

Attach Files:
   
   
Comment:
   

No files currently attached

 

Depends on the following items: None found

Items that depend on this one: None found

 

Carbon-Copy List
  • -email is unavailable- added by bergandi (Submitted the item)
  • -email is unavailable- added by bergandi
  •  

    Do you think this task is very important?
    If so, you can add your encouragement to it.
    This task has 0 encouragements so far.

    Only logged-in users can vote.

     

     

     

    Follows 1 latest change.

    Date Changed by Updated Field Previous Value => Replaced by
    2017-02-10 bergandi Carbon-Copy- => Added bergandi

    Back to the top


    Powered by Savane 3.3