bugGNU Octave - Bugs: bug #38537, sendPostedEvents messages at start...

 
 

bug #38537: sendPostedEvents messages at start up

Submitted by:  Torsten <ttl>
Submitted on:  Sun 17 Mar 2013 03:39:27 PM UTC  
 
Category: GUISeverity: 3 - Normal
Priority: 5 - NormalItem Group: None
Status: FixedAssigned to: None
Originator Name: Open/Closed: Closed
Release: devOperating System: GNU/Linux

Add a New Comment (Rich MarkupRich Markup):
   

You are not logged in

Please log in, so followups can be emailed to you.

 

Sun 31 Mar 2013 10:08:46 PM UTC, comment #1:

Fixed with John's changesets on updating workspace- and history-widgets without timers.

Torsten <ttl>
Project Member
Sun 17 Mar 2013 03:39:27 PM UTC, original submission:

In some cases several error messages

are showing up at start up and octave uses 100 % of cpu time in the following.

The appearance of the messages depends on the timing at start up. It is more probable if the actual locale of the system is not installed for the gui or if the cpu is busy with other applications during start up.

Torsten <ttl>
Project Member

 

(Note: upload size limit is set to 16384 kB, after insertion of the required escape characters.)

Attach File(s):
   
   
Comment:
   

No files currently attached

 

Depends on the following items: None found

Items that depend on this one: None found

 

Carbon-Copy List
  • -unavailable- added by ttl (Submitted the item)
  •  

    Do you think this task is very important?
    If so, you can click here to add your encouragement to it.
    This task has 0 encouragements so far.

    Only project members can vote.

     

    Please enter the title of George Orwell's famous dystopian book (it's a date):

     

     

    Follow 2 latest changes.

    Date Changed By Updated Field Previous Value => Replaced By
    Sun 31 Mar 2013 10:08:46 PM UTCttlStatusNone=>Fixed
      Open/ClosedOpen=>Closed

    Back to the top


    Powered by Savane 3.1-cleanup