bugGNUstep - Bugs: bug #32056, theming of images problematic...

 
 

You are not allowed to post comments on this tracker with your current authentification level.

bug #32056: theming of images problematic gui/Thematic

Submitted by:  Riccardo Mottola <rmottola>
Submitted on:  Wed 05 Jan 2011 11:17:51 AM UTC  
 
Category: LibrariesSeverity: 3 - Normal
Item Group: NoneStatus: None
Privacy: PublicAssigned to: None
Open/Closed: Open

Wed 05 Jan 2011 11:17:51 AM UTC, original submission:

When editing a Theme with Thematic, changing one of the system images doesn't seem to have any effect: it does not show changed in the system images inspector and once the theme is installed it doesn't show either.
However thematic registers the image and it is found inside the Resources/ThemeImages

Even installed or reloaded the images don't show! However existing themed images continue to work.

I noticed that new added images to not get named with the prefix common_ . So either gui doesn't accept it that way anymore or Thematic has a new bug.

Riccardo Mottola <rmottola>
Project Member

 

No files currently attached

 

Depends on the following items: None found

Items that depend on this one: None found

 

Carbon-Copy List
  • -unavailable- added by FredKiefer (Updated the item)
  • -unavailable- added by rmottola (Submitted the item)
  •  

    Do you think this task is very important?
    If so, you can click here to add your encouragement to it.
    This task has 0 encouragements so far.

    Only logged-in users can vote.

     

    Please enter the title of George Orwell's famous dystopian book (it's a date):

     

     

    Follows 1 latest change.

    Date Changed By Updated Field Previous Value => Replaced By
    Wed 16 Mar 2011 07:39:29 PM UTCFredKieferCategoryNone=>Libraries

    Back to the top


    Powered by Savane 3.1-cleanup