bugphpGroupWare - Bugs: bug #971, Default templates not being...

 
 

You are not allowed to post comments on this tracker with your current authentication level.

bug #971: Default templates not being applied to new users...

Submitted by:  Invalid User ID <Invalid User ID>
Submitted on:  Fri 09 Aug 2002 01:49:12 PM UTC  
 
Item Group: 0.9.14 releaseCategory: API - Preferences
Severity: 3 - NormalPriority: 5 - Normal
Status: NonePrivacy: Public
Assigned to: Dave Hall <skwashd>Open/Closed: Open
Component Version: NoneOperating System: GNU/Linux - Mandrake
Reproducibility: Every TimePlanned Release: None
Fixed Release: 

Sat 25 Oct 2003 04:19:39 AM UTC, comment #3:

Is this still a problem?

Hsing-Foo Wang <pooh_>
Thu 12 Sep 2002 08:03:07 AM UTC, comment #2:

Marauder,

Are you happy for this one to be closed??

Dave Hall <skwashd>
Project AdministratorIn charge of this item.
Wed 11 Sep 2002 06:15:39 AM UTC, comment #1:

Have you tried forced preferences??

Dave Hall <skwashd>
Project AdministratorIn charge of this item.

 

No files currently attached

 

Depends on the following items: None found

Items that depend on this one: None found

 

CC list is empty

 

Do you think this task is very important?
If so, you can click here to add your encouragement to it.
This task has 0 encouragements so far.

Only logged-in users can vote.

 

Please enter the title of George Orwell's famous dystopian book (it's a date):

 

 

Follow 2 latest changes.

Date Changed By Updated Field Previous Value => Replaced By
Wed 21 Apr 2004 07:34:04 AM UTCcboettgerAssigned toNone=>skwashd
Wed 11 Sep 2002 06:15:39 AM UTCskwashdCategoryNone=>(Error - Not Found)

Back to the top


Powered by Savane 3.1-cleanup1