bugphpGroupWare - Bugs: bug #6418, Problem downloading file in...

 
 

You are not allowed to post comments on this tracker with your current authentication level.

bug #6418: Problem downloading file in phpwebhosting with IE.

Submitted by:  Marco Gaiarin <gaio>
Submitted on:  Fri 07 Nov 2003 11:36:59 AM UTC  
 
Item Group:  0.9.14.007 release Category:  filemanager
Severity:  3 - Normal Priority:  5 - Normal
Status:  None Privacy:  Public
Assigned to:  Lars Piepho <lpiepho> Open/Closed:  Open
Component Version:  None Operating System:  GNU/Linux - Debian
Reproducibility:  Every Time Planned Release:  None
Fixed Release: 

Tue 23 Dec 2003 11:11:57 AM UTC, comment #3: 

Benoit send me a patch that work very well, now i'm able to download the file using IE.

The patch are the third in this posts:

http://mail.gnu.org/archive/html/phpgroupware-users/2003-12/msg00051.html

the patch are for .16 version, but the third (the only one used) apply cleanly also in my .14 setup and works very well.

Marco Gaiarin <gaio>
Wed 26 Nov 2003 05:10:19 PM UTC, comment #2: 

Ops, apache was dead, boh, i don't know why... at least now work, so, please, try again...

There's no problem for me to wait the .16 release...

Marco Gaiarin <gaio>
Tue 25 Nov 2003 10:11:28 PM UTC, comment #1: 

Unfortunately the server appears to be down :(

I will try to look into this more - I have done some work on the download code in 16 - but it is too major a change to just be a bug fix release :(

Dave Hall <skwashd>
Project Administrator
Fri 07 Nov 2003 11:36:59 AM UTC, original submission:  

I'm using PHPGroupWare via ssl, and i'm experimented some trouble using it with MS IE browser.

Seems a known problem with IE and SSL, see:

https://www.redhat.com/support/resources/faqs/stronghold3/browser_faq.html#securemsie

you can experiment with the bug triyng to download the file at link in bottom page of:

http://www.ac.concordia-pordenone.it/index.php?page_name=Biennale2

note that is a browser problem (with mozilla work very well!), and seems this is only a problem with some content, you can see:

http://www.ac.concordia-pordenone.it/index.php?page_name=Vince

that use again a file uploaded to PHPWebHosting, but within an IMG tag and not a A tag.

This is not a sitemgr problem, you can enter PHPGroupWare with the right link on top menu, go to PHPWebHosting and see the same problem.

Many thanks.

Marco Gaiarin <gaio>

 

No files currently attached

 

Depends on the following items: None found

Items that depend on this one: None found

 

CC list is empty

 

Do you think this task is very important?
If so, you can add your encouragement to it.
This task has 0 encouragements so far.

Only logged-in users can vote.

 

 

 

Follows 1 latest change.

Date Changed by Updated Field Previous Value => Replaced by
2004-01-20 powerstat Assigned toNone => lpiepho

Back to the top


Powered by Savane 3.5