bugGNU Wget - Bugs: bug #53622, wget no_proxy leading dot on...

 
 

bug #53622: wget no_proxy leading dot on (sub)domains not working contradicting man page

Submitter:  Andreas Reichel <andi8086>
Submitted:  Thu 12 Apr 2018 01:53:08 PM UTC
   
 
Category:  Program Logic Severity:  3 - Normal
Priority:  5 - Normal Status:  None
Privacy:  Public Assigned to:  None
Originator Name:  Open/Closed:  Open
Release:  1.19.4 Operating System:  GNU/Linux
Reproducibility:  Every Time Fixed Release:  None
Planned Release:  None Regression:  None
Work Required:  None Patch Included:  None
* Mandatory Fields

Add a New Comment Rich Markup
   

Wed 23 Jan 2019 04:30:29 AM UTC, comment #1: 

+1

Anonymous
Thu 12 Apr 2018 01:53:08 PM UTC, original submission:  

If no_proxy is for example ".google.com", then wget still uses proxy defined in https_proxy or http_proxy for all subdomains. But if no_proxy is "google.com", then it works for all subdomains. This is contra-intuitive and contradicts the man page, where the leading dot is specified. Also curl works with leading dots as well.

Andreas Reichel <andi8086>

 

(Note: upload size limit is set to 16384 kB, after insertion of the required escape characters.)

Attach Files:
   
   
Comment:
   

No files currently attached

 

Depends on the following items: None found

Items that depend on this one: None found

 

Carbon-Copy List
  • -email is unavailable- added by andi8086 (Submitted the item)
  •  

    No changes have been made to this item

    Back to the top

    Powered by Savane 3.12.
    Corresponding source code