bugGNU TeXmacs - Bugs: bug #42498, Rendering problem with \cite tags

 
 

You are not allowed to post comments on this tracker with your current authentication level.

bug #42498: Rendering problem with \cite tags

Submitted by:  Miguel de Benito <mdbenito>
Submitted on:  Tue 03 Jun 2014 10:34:43 AM UTC  
 
Category:  Editor Priority:  5 - Normal
Item Group:  Error Status:  Confirmed
Privacy:  Public Assigned to:  None
Originator Name:  Open/Closed:  Open
Release:  SVN r8569 Release:  None
Fixed Release:  None Fixed Release: 
Keywords: 

Tue 03 Jun 2014 10:34:43 AM UTC, original submission:

Open a new document, insert a citation: \cite|whatever and activate it with enter. You'll see a rendering bug as in the attached file.

This is under Ubuntu 14.04 with qt 4.8.6

Miguel de Benito <mdbenito>
Project Member

 

Attached Files
file #31492:  render-bug.png added by mdbenito (12KiB - image/png)

 

Depends on the following items: None found

Items that depend on this one: None found

 

Carbon-Copy List
  • -email is unavailable- added by mdbenito (Submitted the item)
  •  

    Do you think this task is very important?
    If so, you can add your encouragement to it.
    This task has 0 encouragements so far.

    Only logged-in users can vote.

     

     

     

    Follow 3 latest changes.

    Date Changed by Updated Field Previous Value => Replaced by
    2014-07-13 mdbenito StatusNone => Confirmed
        SummaryRendering problem with \\cite tags => Rendering problem with \cite tags
    2014-06-03 mdbenito Attached File- => Added render-bug.png, #31492

    Back to the top


    Powered by Savane 3.3