bugGnash - The GNU Flash player - Bugs: bug #25912, gnash in konqueror/svn does not...

 
 

bug #25912: gnash in konqueror/svn does not show "click to play" when gnash starts in pause-mode

Submitted by:  Øyvind Sæther <xiando>
Submitted on:  Wed 18 Mar 2009 01:20:03 PM UTC  
 
Category:  gui-kde4 Severity:  3 - Normal
Release:  None Status:  Ready For Test
Privacy:  Public Assigned to:  John Wimer <vipw>
Open/Closed:  Open

Add a New Comment(Rich Markup)
   

You are not logged in

Please log in, so followups can be emailed to you.

 

Wed 18 Mar 2009 01:20:03 PM UTC, original submission:

gnash shows me a nice black square in Konqueror "Version 4.2.66 (KDE 4.2.66 (KDE 4.3 >= 20090310))" when gnash starts in pause mode. It does not show "Click to play". Flash does play after right-click, Movie Control, Play.

my gnash trunk (2009-03-17) does show me the "Click to play" in gecko based browsers (firefox, seamonkey, etc).

Øyvind Sæther <xiando>

 

(Note: upload size limit is set to 16384 kB, after insertion of the required escape characters.)

Attach Files:
   
   
Comment:
   

No files currently attached

 

Depends on the following items: None found

Items that depend on this one: None found

 

Carbon-Copy List
  • -email is unavailable- added by vipw (Updated the item)
  • -email is unavailable- added by xiando (Submitted the item)
  •  

    Do you think this task is very important?
    If so, you can add your encouragement to it.
    This task has 0 encouragements so far.

    Only logged-in users can vote.

     

     

     

    Follow 3 latest changes.

    Date Changed by Updated Field Previous Value => Replaced by
    2009-04-17 vipw StatusIn Progress => Ready For Test
    2009-03-24 vipw StatusNone => In Progress
        Assigned toNone => vipw

    Back to the top


    Powered by Savane 3.3